Hoppa till innehåll
Tempur Säng 2

OM OSS SÄNGAR.COM

På denna sidan kan du läsa lite om oss på Sängar.com, och varför vi valde att starta en helt egen jämförelse och test hemsida efter att vi avslutat våra karriärer som sängförsäljare.

Vanliga frågor tills oss på Sängar.com

Sängar.com är en hemsida som startades av mig Martin Elf ifrån Karlstad. Jag har jobbat som sängförsäljare i snart 10 års tid, och har sålt sängar till tusentals kunder. När mitt intresse övergick till att istället skapa hemsidor, så bestämde jag mig för att också göra en hemsida om sängar och sömn. Jag vill helt enkelt inte att all den kunskap och erfarenhet jag har samlat på mig under åren som sängförsäljare bara försvinner ut i intet, utan valde istället att skapa Sängar.com. Här kan jag istället dela med mig av all den kunskap om sömn och sängar som jag har lärt mig genom åren.

Hemsidans syfte är helt enkelt att du på så enkelt vis som möjligt ska lära dig så mycket som möjligt om sängar och sömn. Fördelen för dig är att du får höra det från någon som har sålt billiga skräpsängar, till Hästens sängar för flera hundra tusen kronor styck. Jag har sålt det flesta sängfabrikaten på marknaden, och kan dem utan och innan helt enkelt.

Sängar.com Grundare

Hur många är vi som jobbar med Sängar.com?

Just nu är vi två stycken före detta sängförsäljare som delar med oss utav våra kunskap inom sängar och sömn. Vi är alltid intresserade av fler skribenter som kan tillföra bra information om det sängarna vi skriver om. Dock så är det ett måste att den som vill ansluta till vårat team har sålt sängar på riktigt.

Kan man köpa test av sängar utav oss?

Nej absolut inte, vi är jätte emot den formen utav test. Det kan helt enkelt inte bli oberoende då samma person ska testa säng åt den som betalar deras lön. Risken för jäv är otroligt stor, och enligt oss är detta inte ett seriöst sätt att ta sig ann uppgiften. Vi är kanske den ända helt oberoende rösten online när det kommer till sängar.

Vilken säng sover vi själva i?

Just nu så sover vi i Carpe Diem Beds (Saltö), och i Tempur (North), naturligtvis ställbara båda sängarna. Detta är också bland marknadens bästa sängar, vilket det allra flesta sängförsäljarna ute på marknaden hade bekräftat. Nästa säng blir ombytta roller för oss troligtvis.

Räcker det inte med det sängtestnings sidor som finns?

Det sängtestningssidor som finns idag tycker vi har helt fel ingångspunkt helt enkelt. Dessa "testinstitut" kan inget om sängar och sömn, utan snarare om hur man testar hur hållbart ett material är. Det är inte det viktigaste hur länge sänger håller menar vi, utan hur länge håller din kropp i sängen?

Kan man köp säng utav oss?

Våran tid som sängförsäljare är över, och vårat intresse ligger helt enkelt inte idag i att kränga så många sängar som möjligt. Vi vill bara vara en neutral röst som ger ris och ros på det sängar som behöver det. Att då sälja sängar samtidigt vore helt fel, och hade skapat en jäv situation från våran sida.

Vill du komma i kontakt med oss på Sängar.com?

Vi på Sängar.com kan hjälpa er att släcka lite funderingar du kanske har om sängar, hör då bara av dig till oss via våran kontaktsida. Vi försöker att besvara all det frågor vi får inom 24 timmar. Vi gör detta ideellt, så viss hänsyn av svarstid uppskattas utav oss.